Poikkeusaikana palvelemme ma-la klo 9-17, saatavilla take away-ruokaa

Valtioneuvoston määräämän ravintolasulun aikana palvelemme ma-la klo 9-17, jolloin meiltä voi hakea mukaan lohikeittoa, lounasruokia ja listalta tilattavia annoksia.

Take away-ruokaa on saatavilla klo 10 alkaen. Päivitämme kunkin päivän lounasvaihtoehdot tuttuun tapaan nettisivuille joka aamu. Kalatukun toiminta jatkuu normaalisti ja myös kalatiski palvelee.

Lounas-annosten lisäksi meiltä on mahdollista ostaa isompia satseja ruokaa litra- ja kilohinnoilla:
Lohikeitto 15,90 € / litra
Päivän laatikkoruoka, esim. Lohikiusaus/Lohipasta/Lohilasagne 30 € / 2 kg vuoka

Litra lohikeittoa riittää kahdelle aikuiselle. Isosta vuoasta esimerkiksi lohikiusausta syö useampi henkilö, mikä helpottaa mukavasti ruuanlaittoa kotona. Otamme vastaan tilauksia myös ennakkoon isommista määristä ruokaa.

Lämpimästi tervetuloa hakemaan noutoruokaa ja kalatiskin antimia 🙂 Toivotaan, että myös paikan päällä herkuttelu on pian jälleen mahdollista!

Tervetuloa herkuttelemaan avaraan ravintolaamme

Huolehdimme parhaamme mukaan siitä, että meillä voit herkutella rauhallisin mielin. Pidämme erityistä huolta ravintolamme siisteydestä ja pintojen puhtaudesta. Ravintolasalimme on avara ja pöydät on järjestelty turvavälit huomioiden. Asiakaspaikkoja meillä on käytössä suositusten mukaisesti kolme neljäsosaa maksimimäärästä.
Toivomme asiakkaiden huomioivan hyvän käsihygienian ravintolaan tullessaan, ja tarjoammekin käsidesiä heti sisäänkäynnin yhteydessä sekä useassa muussa paikassa ravintolassamme. Wc-tilat ja käsienpesumahdollisuus löytyvät heti vasemmalta sisäänkäynniltä katsottuna.
Henkilökuntamme käyttää työskennellessään maskeja ja takaa näin turvallisen ravintolakokemuksen.
Kaikkia ruokia on mahdollista saada myös take-awayna.

Lämpimästi tervetuloa meille, tulethan terveenä 🙂

Vihiluodon lahjakortti

Vihiluodon Kalan lahjakortti on takuuvarmasti mieluinen lahja kalan ystävälle. Lahjakortti voidaan kirjoittaa mille tahansa summalle, ja lahjansaaja voi käyttää sen Kalaravintolassa herkutteluun tai kalatiskin tuoreisiin antimiin. Lahjakortti on voimassa vuoden, ja sen voi käyttää myös osissa.