Etsimme uutta työkaveria keittiötiimiimme

Etsimme ravintolakokkia kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen täydentämään mukavaa työporukkaamme. Haluaisimme tiimiimme ammattitaitoisen ja huumorintajuisen kokin, jolla pysyy homma hanskassa ja hymy huulilla myös kiireen keskellä. Voit olla jo kokenut tekijä tai vasta uran alkuvaiheessa, perehdytämme kyllä tehtävään. Tärkeintä meille on löytää hyvä tyyppi, jolla on asenne kohdillaan ja joka ymmärtää makujen päälle.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laita pikimmiten vapaamuotoinen hakemus tulemaan osoitteeseen info@vihiluodonkala.fi.

Tervetuloa herkuttelemaan avaraan ravintolaamme

Huolehdimme parhaamme mukaan siitä, että meillä voit herkutella rauhallisin mielin. Pidämme erityistä huolta ravintolamme siisteydestä ja pintojen puhtaudesta. Ravintolasalimme on avara ja pöydät on järjestelty turvavälit huomioiden.
Toivomme asiakkaiden huomioivan hyvän käsihygienian ravintolaan tullessaan, ja tarjoammekin käsidesiä heti sisäänkäynnin yhteydessä sekä useassa muussa paikassa ravintolassamme. Wc-tilat ja käsienpesumahdollisuus löytyvät heti vasemmalta sisäänkäynniltä katsottuna.
Henkilökuntamme käyttää työskennellessään kasvomaskeja ja takaa näin turvallisen ravintolakokemuksen.
Kaikkia ruokia on mahdollista saada halutessaan myös take-awayna.
Kesäkelien saapuessa myös aurinkoinen terassimme on käytössä ruokailijoita varten.
Lämpimästi tervetuloa!

Vihiluodon lahjakortti

Vihiluodon Kalan lahjakortti on takuuvarmasti mieluinen lahja kalan ystävälle. Lahjakortti voidaan kirjoittaa mille tahansa summalle, ja lahjansaaja voi käyttää sen Kalaravintolassa herkutteluun tai kalatiskin tuoreisiin antimiin. Lahjakortti on voimassa vuoden, ja sen voi käyttää myös osissa.