Kalatukku

Vihiluodon Kala

Vihiluodon Kala on vuonna 1989 Oulunsalon Vihiluotoon perustettu kalanjalostus- ja tukkuliike. Uudet toimitilat valmistuivat Limingan Tupokseen vuonna 2011, ja samassa yhteydessä avattiin myös  Vihiluodon Kalaravintola.

Toimitamme kalaa päivittäin vähittäiskauppojen kalatiskeille sekä ravintoloille ja ammattikeittiöille. Tuotteitamme löytyy palvelutiskeistä ympäri Suomen. Jos lähikauppasi valikoimissa ei vielä ole Vihiluodon kalaherkkuja, esitä tuotetoive kauppiaalle!

Valmistusmenetelmät

Perinteiset valmistusmenetelmät, käsityö ja tuoreet raaka-aineet takaavat kalatuotteidemme korkean laadun. Fileoimme kalat ja siivutamme graavi- ja kylmäsavulohen käsityönä. Savukalamme ovat aina aidolla leppäsavulla savustettuja. Loimulohemme on maustettu omalla loimumausteellamme.

Perinteisten kalaherkkujen lisäksi viime vuosina suosioon on noussut myös majoneesisalaatti Helasen herkku, jossa käytetään herkullista Vihiluodon kylmäsavulohta.

Kalan alkuperä

Pohjoisen sijaintimme etuna on, että lohi matkaa meille fileoitavaksi tuoreena Pohjois-Norjasta alle vuorokaudessa. Kotimaisista kaloista suuri osa on pyydetty Pohjois-Suomen vesistä; Perämereltä ja pohjoisista järvistä.

Ota yhteyttä

p. +358 (0)8 521 2725 / Kalatukku
Seppo Helanen, seppo.helanen(a)vihiluodonkala.fi
Heidi Helanen, heidi.helanen(a)vihiluodonkala.fi

Vihiluodon Kalan tuotteet

Lohi- ja kirjolohifileet eri leikkuuastein

Kotimaiset vaaleat kalat

Muikut ja silakat

Lämminsavukalat

Loimulohi

Graavi- ja kylmäsavukalat

Helasen herkku

Jokirapusalaatit

Lohipihvit

Mädit

Pakasteäyriäiset