Kalaravintolassa kaikki tehdään kuin omaan pöytään; tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Meille tärkeitä ovat aidot maut ja perinteiden vaaliminen. Kokeilemme mielellämme myös uusia makuja kalan kanssa.

Kalaravintolan lounas

Kalaravintola tarjoaa eri hintaisia päivittäin vaihtuvia kalalounaita ma–la klo 10–15. Jos valinnanvaikeus iskee ja tekisi mieli maistella vähän kaikkea lounaslinjastosta, kannattaa valita Talon Kalalautanen. Vaihtuvien lounasruokien lisäksi maankuulua lohikeittoa on tarjolla joka päivä. Lohikeittoa ja listalta tilattavia annoksia on saatavilla joka päivä sulkemisaikaan asti. 

Lounasaikana kaikkien annosten hintaan sisältyy ruokajuomat, talon leivät sekä ruuan päälle kahvi tai tee. Alle 12-vuotiaat ruokailevat meillä aina puoleen hintaan. Lounaslistaan voi tulla muutoksia päivän aikana johtuen kalan saannista.

Isommille ryhmille suosittelemme pöytävarauksen tekemistä. Pöytävaraukset p.  045 8797 569. Ryhmien kanssa joustamme aukioloajoissa.

Sunnuntaibrunssi

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä on mahdollisuus herkutella juhlavammalla sunnuntaibrunssilla klo 12–16. Sunnuntaibrunssin hinta on 29,90 € ja brunssiin kuuluu myös jälkiruoka. Erikoisbrunssit kuten Äitienpäivän brunssi ja Joulupöytä on hinnoiteltu erikseen.