Kokous & Sauna

Vihiluodon Kalan toisen kerroksen kokoustiloissa voi järjestää niin suuria kokouksia kuin pienempiä palavereita ja saunailtoja.

Kokoustilat

Isossa kokoustilassa onnistuu mukavasti kokousten ja koulutuksien järjestäminen tai esimerkiksi merkkipäivän juhlistaminen. Isoon kokoustilaan mahtuu noin 30 henkeä.

Pieni kokoustila on oivallinen paikka tiimipalavereille ja muille pienemmille tilaisuuksille. Pienessä kokoustilassa on pöytäpaikkoja 8 hengelle. Samasta yhteydestä löytyy myös saunatilat. Saunomaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkeä.

Kokoustiloissa on käytettävissä av-tekniikka sekä langaton verkkoyhteys. Kokoustilaan voi tilata kahvit herkullisten tarjoilujen kera. Ruokailu tilaisuuden yhteydessä onnistuu mukavasti alakerran ravintolasalissa.

Hintaesimerkkejä

  • Kokoustilojen vuokrat tilaisuuden keston ja ajankohdan mukaan, minimiveloitukset alkaen 40 € / pieni kokoustila ja 50 € / iso kokoustila
  • Kahvit lohileivällä 8,80 € / hlö
  • Kahvit makealla piirakalla tai kakkupalalla 5,80 € / hlö

Suurempia juhlia ja tilaisuuksia on mahdollista järjestää alakerran 100 hengen ravintolasalissa. Ravintolaa voi vuokrata yksityistilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolelta.

Kysy lisätietoja tilojen vuokraamisesta:

info(a)vihiluodonkala.fi
puh. +358 (0) 45 8797 569