Ravintola Keittiön toiminta perustuu päivittäin vaihtuvaan kalalistaan. Päivän listalla on kahdesta neljään erilaista kalavaihtoehtoa.

Kalaravintolasta löytyvät myös perinteiset kalaruuat Klassikko- listaltamme. Siitä löytyvät maistuvat vakiokala-annoksemme – loimulohi, paistetut muikut ja kalalautanen. Lohisoppa on saanut seurakseen myös aitobrittiläiseen tapaan valmistettuja kalaa ja pottuja, fish and chips.

Lähiruokaa
Keittiö pyrkii käyttämään lähellä kasvatettuja raaka-aineita kuten Tyrnävän perunoita ja Limingan lakeuksien vihanneksia. Leivät valmistetaan itse, samoin aterian kruunaavat jälkiruuat.

Kalan tuoreus on taattu, koska tuotantolaitos sijaitsee samassa rakennuksessa keittiön kanssa.

Ravintolamme 80 paikan lisäksi tiloistamme löytyvät kokoustilat niin isoille kuin pienemmille kokouksille sekä saunatilat pienemmille ryhmille.

Ravintolassamme voi myös järjestää yksityistilaisuuksia aukioloaikojemme ulkopuolella – häät, merkkipäivät tai vaikkapa firman pikkujoulut onnistuvat helposti.

Tule käymään tai soita -  kerromme mielellämme lisää!

Toteutus SuniSoft Oy   |   Design Brandstein